Hur kan vi hjälpa dig?

Med Karlskrona Consulting Group som din partner inom redovisning och ekonomihantering blir det rätt från start och du frigör tid och resurser som kan användas till företagets kärnverksamhet. Med lång erfarenhet av redovisning hjälper vi ert företag att nå nya höjder. Det innebär också att ni kan lägga era resurser där de behövs samtidigt som ni får samma leverans som tidigare. Vi vet att framtiden redan är här, många av dagens arbetsuppgifter går att automatisera så att felkällan försvinner och att leverans alltid garanteras. Det handlar om att göra vad som är rätt för just dig. Med lång erfarenhet av redovisning hjälper vi ert företag att nå nya höjder.

Redovisning din verksamhet. Vi vill göra ditt liv enklare. Du ska känna dig trygg att kunna fokusera på det du brinner för och driver din verksamhet framåt.

När vi tar hand om din finansiella redovisning kan du fokusera på ditt företag. Spara tid och resurser genom att göra rätt från början. Effektiv och korrekt redovisning skapar trygghet och du undviker onödig huvudvärk. Det spelar ingen roll om ditt företag är litet eller stort eller vilken bolagsform du har. Vi ser till att du får den hjälp du behöver. Redovisningsregler ska följas, moms, löner och bokslut ska vara korrekt och lämnas in i tid. Där ligger vårt ansvar så du kan fokusera på din business.


Löpande bokföring

Att själv sköta den löpande bokföringen kan vara både tidskrävande, krångligt och dyrt – i synnerhet om du inte har full koll på hur arbetet skall skötas. Det smyger sig lätt in fel som kan vara kostsamma att rätta till och missar du viktiga datum och inbetalningar till Skatteverket får du onödiga påminnelseavgifter som följd. Som kund hos KCG kan du släppa allt som har med ekonomi att göra och veta att du är i trygga händer.


Bokslut & årsredovisning

Det är många aspekter att ta hänsyn till för att säkerställa att bokslutet blir korrekt, oavsett om du behöver göra ett förenklat årsbokslut eller en omfattande årsredovisning. Hos oss får du en personlig rådgivare med specialistkompetens inom redovisning som kan hjälpa dig att nå dina mål.

Deklaration

Vi hanterar dina deklarationer löpande, och ser till att inkomstdeklarationen görs på rätt sätt vid årets slut. Vi håller koll på alla siffror, rapporterar till Skatteverket och håller dig informerad om vad du ska betala och när. Samtidigt hjälper vi dig att få koll på vilka möjligheter du har till till avdrag i verksamheten när det är dags att deklarera.

Lönehantering

Vi hjälper dig få koll på allt från tidrapporter och reseräkningar till bonusar och förmåner. Genom att överlåta arbetet till oss har du alltid tillgång till rätt kompetens med koll på alla regler och lagar inom lön. Du behöver aldrig mer oroa dig för hur lönerna ska hanteras vid sjukdom, semester, föräldraledighet eller nya anställningsavtal.

Planering och analysering.

Var steget före. Vi hjälper er med planering och analysering. En lönsam åtgärd som gör att man styr företaget bättre. Att arbeta med budget är ett av företagets viktigaste instrument. Vi på KCG hjälper er att upprätta budget.

Digitalisera dina arbetsmoment.

Redovisningsbranschen är i förändring och digitaliseringen pågår för fullt. Välj en byrå som kan erbjuda ett digitalt arbetssätt.

Konsultation och rådgivning.

Som rådgivare finns vi ständigt vid er sida. Vi erbjuder det där lilla extra som får ditt företag att lyfta, växa och bli långsiktigt lönsamt. Vi kan hjälpa er med allt från skattefrågor och kassaflöde till analyser och ekonomisk planering. KCG:s konsultation baseras på den goda insyn som vår konsult får i ert företag kombinerat med gedigen kunskap i företagsutveckling. Detta gör att vi kan hjälpa er med kvalificerad rådgivning i allt från ekonomiska frågeställningar till effektivisering och strategi.