Vilka är Karlskrona Consulting Group?

Det som gör oss unika är blandningen mellan vårt engagemang för våra kunder, nyfikenheten och att vi jobbar proaktivt med våra kunder!

Vilka är vi?

Vad gör vi för något?

Hur kan vi hjälpa er?

Vi når ert mål tillsammans! 

Byrån grundades 2018 i Karlskrona och efter många år inom finansbranschen i olika bolag och branscher så kändes det dags att starta eget.

KCG anammar ständigt det senaste inom finansbranschen, vilket erbjuder dig som kund kostnadseffektiva och pålitliga tjänster och produkter. 

Vi eftersträvar att du som kund ska kunna släppa allt som har med ekonomi att göra och veta att du är i trygga händer oavsett om du lämnar material en gång i kvartalet eller har vecko avstämningar. Vi ser till att du kan göra det du är bäst på ännu bättre och effektivare. Allt för att kunna ge företaget bästa möjliga förutsättningar och utveckling.

Hos oss hittar ni den kompetens, kraft och erfarenhet som behövs för att övervinna utmaningar och stötta den egna organisationen i samband med förändringsarbete.

Vår styrka sitter i vår långa erfarenhet från flera branscher i kombination med djup verksamhetskompetens inom många områden.

Långsiktigt samarbeten och engagemang.

Servicekänsla, kunskap och erfarenhet med personligt engagemang gentemot våra kunder är KCG:s signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår erfarenhet med proaktiv nyfikenhet för att tillsammans utvecklas med våra kunder.

Vi är genuint intresserade och engagerade i våra kunders verksamhet. Vi ser alla samarbeten långsiktigt och bygger nära relationer. Varje person vi möter är unik och intressant oavsett position och funktion.